Alcover incorpora quatre nous agents del servei de vigilància per cobrir les baixes

Del 25 de maig al 9 de juny s'han anat incorporant un total de quatre agents nous al servei de vigilància de l'Ajuntament d'Alcover per tal de cobrir les baixes produïdes al cos. Els nous agents s'ha incorporat amb les mateixes condicions que els anteriors, per tant, el servei de vigilància no ha patit cap canvi ni carència. Les persones seleccionades han passat un procés selectiu que va començar al mes d'abril amb la publicació de les bases i que ha finalitzat el mes de maig amb la incorporació de les persones aprovades per ordre de puntuació. Les proves selectives que han realitzat han estat: proves físiques, prova de cultura general i actualitat, realització d'un cas pràctic, proves psicotècniques i entrevista personal.

El cos de la vigilància municipal d'Alcover compta amb un total de vuit persones: set agents i la cap de servei de la vigilància municipal. Les seves funcions són les de custodiar i vigilar els béns, serveis i instal·lacions municipals; ordenar i regular el trànsit dins del nucli urbà,participar en tasques d'auxili al ciutadà i protecció civil i vetllar pel compliment d'ordenances, bans, resolucions i altres disposicions i actes municipals.

Des de l'any 2000 la Vigilància Municipal, juntament amb la col·laboració del Servei Català del Trànsit, anualment organitza unes jornades d'Educació Viària a l'escola.Les activitats infantils d'aquestes jornades tenen la finalitat d'inculcar una actitud més cívica i prudent quan s'és vianant o a l'hora de circular amb bicicleta.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada