Ajuntament i veïns assumiran a parts iguals la pavimentació del carrer Senan de Montblanc

L'actual equip de govern de Montblanc ha apostat fermament per pavimentar enguany el carrer Senan, una obra de gran magnitud i necessària per a la vila. El fet que aquesta via no hagués estat pavimentada s'havia convertit en un problema endèmic que calia resoldre per a un millor confort dels veïns i una millora en el trànsit. Després de diversos estudis tècnics i econòmics, s'han portat a terme una sèrie de reunions amb els veïns implicats en què s'ha acordat que l'Ajuntament assumirà un 50% del cost de la pavimentació i els veïns, a través de contribucions especials, un 50%.

A part, hi ha la despesa assumida al 100% pel consistori de les  excavacions i arranjaments fets des del 2005 fins a data d'avui i la redacció i direcció del projecte d'aquest any, que pugen 216613,47 euros. El cost total del projecte, incloent tot el que ja s'ha arranjat fins ara i aquesta segona fase, que es preveu portar a terme, suposarà una despesa de 587946,66 euros. El repartiment de les bases imposables a cada veí es faran de forma equitativa: un 25% per metres de façana, un 25% per superfície, un 25% per volum edificable i el 25% restant pel valor cadastral.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada