Valls adjudica les obres de reparació de cobertes a l'Escola Enxaneta i al Centre Cultural

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha adjudicat la realització dels treballs de reparació de teules desenganxades dels vessants de la coberta que donen a les pistes esportives i al pati del claustre de l'escola Enxaneta a l'empresa Obres I Serveis Martínez Arlandés SL, per un import total de 3.093,07 euros. La mateixa sessió ha adjudicat també directament a la mateixa empresa la realització dels treballs de reparació de degoters a la coberta de la sala principal del Centre Cultural Municipal per un import total de 4.304,32 euros.

Segons l'acta de la Junta de Govern, s'ha comprovat que als vessants de la coberta que donen a les pistes esportives i al pati del claustre de l'escola Enxaneta hi ha diverses teules que s'han desenganxat i estan soltes. Per aquest motiu, vist l'informe emès per part de l'aparellador municipal, s'assenyala la necessitat de procedir, amb caràcter d'urgència, a realitzar les actuacions pertinents retirant les teules soltes per eliminar el risc d'accidents a les persones i reposar les teules al seu lloc per evitar l'entrada d'aigües pluvials a l'interior de l'escola.

La mateixa acta assenyala que s'ha comprovat que, arran de les darreres pluges, han aparegut goteres al fals sostre continu de la sala principal del Centre Cultural Municipal, provinents de les filtracions d'aigües pluvials de la coberta de l'edifici. La situació recomana la reparació de les goteres per evitar les filtracions d'aigües pluvials provinents de la coberta, i alhora impedir el possible risc d'accidents a les persones i prevenir danys materials a les instal·lacions.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada