Montferri treu a concurs la gestió del Bar del Casal municipal amb un cànon de sortida de 20 euros

L'Ajuntament de Montferri ha aprovat l’expedient per l’atorgament de la concessió d’ús privatiu del Bar del Casal municipal, que està format per les instal·lacions del bar, teatre, cuina i serveis. La concessió s'atorga per un termini màxim de 6 anys, prorrogables fins a 6 anys per acord d'ambdues parts, prèvia petició del concessionari amb una antelació mínima de dos mesos a la finalització de la concessió. La pròrroga de la concessió es farà anualment fins a esgotar el termini de sis anys.

El cànon de sortida a l’alça per resultar adjudicatari de la concessió demanial és de 15,80 euros mensuals, IVA exclòs, que està subjecte a millora per part del licitador. També cal acreditar experiència professional en el sector de la restauració durant els darrers cinc anys. Aquesta s'acreditarà mitjançant una declaració jurada on es posi de manifest els treballs realitzats, dates i empresa. El termini per presentar les propostes és de 15 dies a comptar a partir de dimecres, 24 de maig, i les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada