Montblanc cerca dos socorristes, set monitors i dos taquillers per a les piscines municipals

L'Ajuntament de Montblanc ha fet pública la convocatòria per contractar 2 socorristes, 7 monitors i 2 taquillers per les piscines municipals de Montblanc durant aquest estiu. Les persones interessades poden presentar al Registre de l'Ajuntament la instància amb Curriculum Vitae, l'experiència i el documents que acreditin el mèrits al·legats abans del proper 5 de juny.

Per accedir a aquestes places, els monitors han d'estar en possessió del títol de llicenciat en CAFE, mestre de primària especialitat educació física, director esportiu, tècnic corresponent a cicles formatius de grau mitjà ó superior d'activitats físico-esportives o monitor esportiu. A més del certifi at d'inscripció al Registre Ofi cial de Professionals de l'Esport de Catalunya. Per ser socorrista aquàtic serà requisit necessari el títol de socorrista aquàtic.

Els taquillers han d'estar en possessió del títol de graduat escolar, graduat en educació secundària, tècnic corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o equivalent o superior. Les bases complertes i els requisits es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada