Més d'una trentena d'entitats participen a la taula del Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls

Un total de 36 entitats del territori s'han reunit dimecres, 10 de maig, per treballar el objectius socials comuns a la ciutat de Valls. La reunió ha estat presidida pel regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, i la secretaria tècnica del Pla d'Inclusió i Cohesió Social. Durant la reunió s'han presentat cinc noves entitats que s'incorporen a la taula i les noves línies de treball. Entre aquestes destaca la consolidació i la creació de noves taules de treball: la taula d'entitats i serveis per a les capacitats, la taula d'acollida a refugiats, la taula d'habitatge, la taula de pobresa energètica i la taula de salut. Així mateix, també s'ha presentat la memòria de les actuacions efectuades per la regidoria de Serveis Socials i els projectes d'incidència del Pla d'Inclusió i Cohesió Social.

Abans de finalitzar la trobada s'ha efectuat una dinàmica participativa per conèixer la voluntat de les entitats a participar en les taules de treball i s'han fet aportacions per a la propera Jornada de Formació i d'Intercanvi d'Experiència per a la Inclusió que està programada pel proper 19 d'octubre.

La Taula de Cohesió Social és l'òrgan col·legiat de participació comunitària per a l'assessorament i la consulta en matèria de serveis socials en el municipi on també es defineixen les línies d'actuació per a la inclusió social.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada