L'Institut d'Estudis Vallencs convoca el Premi de Recerca de Batxillerat Josefina Cardó

L'Institut d'Estudis Vallencs convoca el Premi de Recerca de Batxillerat 2017 Josefina Cardó com a reconeixement a la dedicació dels estudiants de l'Alt Camp en la recerca i difusió d'informació sobre temàtica referent a la comarca que es duu a terme en els treballs de recerca fets als instituts Narcís Oller, Jaume Huguet, Serra de Miramar i Fonts del Glorieta, així com també com a reconeixement al paper dels docents en el foment del pensament crític i el desenvolupament de les habilitats i competències dels alumnes. Podran presentar-se al premi treballs de recerca de segon de Batxillerat que situen l'àmbit de la investigació en qualsevol temàtica de l'àmbit social o humanístic referent a l'Alt Camp. Els treballs han de ser inèdits, tot i que poden haver estat presentats a altres premis.

Els alumnes hauran d'haver cursat segon de batxillerat en el moment de la redacció final del treball, i hauran d'haver aprovat aquest treball el curs 2016-2017. Caldrà presentar una còpia impresa del treball a DIN-A4 i una altra còpia en un llapis de memòria. El nom i els cognoms dels concursants no podran constar ni en el treball ni en el llapis. Juntament amb el treball es lliurarà un sobre tancat on a l'exterior hi constarà el nom del treball i el pseudònim de l'autora o autor. A l'interior, hi haurà un full amb el nom i cognoms de l'autor/a, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic. Caldrà incloure també a l'interior del sobre un certificat del centre docent que acrediti que el treball ha estat aprovat pel tribunal corresponent durant el present curs; així mateix en el certificat s'haurà de fer constar el nom del tutor.

Els originals i la documentació adjunta s'adreçaran en un sobre a l'Institut d'Estudis Vallencs, al carrer Jaume Huguet, 1 de Valls, indicant en el sobre 'Premi de Treball de Recerca de Batxillerat 2017'. El termini per lliurar els treballs és el 31 de maig a les 2 del migdia. Hi haurà un sol premi, amb una dotació total de 500 euros, a més a més de la col·lecció completa de Valls i la seva història, valorada en 200 euros. El treball guanyador es podrà publicar a la revista especialitzada Quaderns de Vilaniu/Miscel·lània de l'Alt Camp. Com a reconeixement a la important tasca d'acompanyament i mestratge realitzada pel professorat, el tutor de l'alumne guardonat rebrà també un reconeixement de 200 euros.

El jurat podrà reconèixer fins a dos accèssits més, valorats amb 150 euros cadascun, més la col·lecció Valls i la seva història. Si ho considera adient, podrà també recomanar la publicació a la revista especialitzada Quaderns de Vilaniu/Miscel·lània de l'Alt Camp. A tots els premis monetaris se'ls hi aplicaran les retencions fiscals corresponents. Els guanyadors seran informats de manera oportuna de la data i lloc de lliurament dels premis.


El jurat valorarà prioritàriament els criteris de rigor i tractament científic en el desenvolupament del treball (fins a 40 punts), la creativitat i l'originalitat en el plantejament del tema i la metodologia emprada (fins a 40 punts), la correspondència entre el plantejament inicial, els objectius i les conclusions (fins a 40 punts), l'estructura, la presentació del treball i l'ús adequat de la llengua (fins a 30 punts). El jurat estarà format per quatre persones: 2 representants de l'Institut d'Estudis Vallencs, un professor de la Universitat Rovira i Virgili i un representant designat per la Diputació de Tarragona. Cada membre del jurat puntuarà el treball i la qualificació final s'obtindrà a través de la mitjana de les puntuacions.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada