L'Ajuntament del Pont d'Armentera obre la convocatòria d'una borsa de treball d'agutzil

L'Ajuntament del Pont d'Armentera ha convocat una borsa de treball per a contractacions temporals de personal agutzil a través d'un contracte laboral temporal d’interinatge, substitució o per circumstàncies del servei o acumulació de tasques. La selecció dels aspirants es farà pel sistema de concurs oposició lliure, articulat en una primera fase teòrica de proves de llengües oficials  i de coneixements de les característiques del municipi, una segona de valoració dels mèrits al·legats, i una tercera d’entrevista personal.

Per accedir a la convocatòria cal estar en possessió del Certificat d’Estudis Primaris o equivalent, o en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en el procés selectiu. El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptats del següent a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada