L'Ajuntament del Pla de Santa Maria aprova la urbanització del nou carrer Mossèn Josep Cabayol

El Ple de l'Ajuntament del Pla de Santa Maria celebrat el 20 de maig va aprovar la licitació del projecte d'urbanització del nou carrer Mn. Josep Cabayol. El projecte d'obres, que ja havia estat prèviament aprovat i sotmès a exposició pública, preveu un cost de 306.759,39 euros, IVA inclòs. Com que aquest cost supera el 10% del pressupost municipal, l'aprovació s'ha de fer en el plenari.

En legislatures anteriors, l'aprovació de licitacions com aquesta estava delegada a la Junta de Govern. Quan es va constituir l'actual Ajuntament, ara fa gairebé dos anys, l'equip de govern va reduir sensiblement les delegacions de competències per afavorir la transparència de la institució.

L'aprovació de la licitació es va fer amb sis vots a favor del grup de CiU i tres en contra de la CUP. La CUP va exposar la seva disconformitat amb el fet que havien rebut la documentació només 48 hores abans de la celebració del Ple. Van subratllar que, encara que sigui el termini que marca la llei, l'extensió del projecte supera les 300 pàgines i és molt poc temps per estudiar-lo.

Actualment ja s'està duent a terme una obra prèvia imprescindible per a la urbanització del nou carrer, la cobertura de la Rasa dels Tudores. Ara es cobreix el tram sud, que desemboca al carrer del Vall. Després de la cobertura de la rasa i la urbanització del carrer, el projecte es completarà amb la construcció d'una pista poliesportiva oberta.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada