L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet aprova definitivament un nou Registre Municipal d'Entitats

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha aprovat definitivament el Registre Municipal d'Entitats. El 5 de gener de 2015, l'Ajuntament ja va publicar un 'Reglament de Registre Municipal d'entitats ciutadanes i grups estables de Vimbodí i Poblet' que va permetre fer una primera ordenació de forma reglada del teixit associatiu del municipi. Amb els anys de vigència del reglament i l'evolució de la normativa, s'ha vist convenient l'elaboració d'un nou text.

El Registre Municipal d'Entitats de Vimbodí i Poblet es crea per tal de fomentar l'associacionisme i la participació en el municipi de les entitats que, sense ànim de lucre, representin interessos socials d'àmbit general o sectorial. Les associacions reconegudes i inscrites al Registre gaudiran dels drets i obligacions reconeguts per la Llei. En queden excloses, per tenir registres específics, les organitzacions polítiques, religioses, federacions esportives, les professionals i les que regulen drets laborals com els sindicats i patronals.

Seran subjectes inclosos dins de l'àmbit del present reglament les entitats sense ànim de lucre, constituïdes voluntàriament per tres o més persones per complir una finalitat d'interès general o particular, mitjançant la posada en comú de recursos personals o patrimonials amb caràcter temporal o indefinit. Les inscripcions es faran a sol·licitud de les entitats interessades que, en qualsevol cas, hauran d'aportar la documentació corresponent. El contingut complert del reglament es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada