L'Ajuntament de Vilabella obre la convocatòria d'una borsa de treball d'auxiliar de llar d'infants

L'Ajuntament de Vilabella ha obert el procediment per constituir una borsa de treball per seleccionar una plaça d'auxiliar de llar d'infants en règim laboral temporal i per poder cobrir futures i eventuals necessitats de personal d'aquest grup. El personal que formarà part d'aquesta borsa serà seleccionat mitjançant concurs oposició i serà contractat per la modalitat d'obres i serveis.

Per participar en el procés selectiu cal estar en possessió del títol de tècnic superior en educació infantil o equivalent acadèmica i professionalment, o titulació superior, entenent-se com a tal el títol de mestre especialista en educació infantil o títol de grau equivalent. Les persones interessades han de presentar una instància normalitzada de sol·licitud, juntament amb el currículum vitae i l'original o fotocòpia degudament compulsada de tots els documents justificatius dels mèrits al·legats, al Registre General de l'Ajuntament de Vilabella. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals a partir d'aquest dissabte, 6 de maig. Es bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada