L'Ajuntament de Valls substituirà les actuals fustes de la tarima i bancs del Pati per bambú

L'Ajuntament de Valls té el propòsit de substituir les actuals fustes de la tarima i els bancs que envolten el Pati per bambú, segons assenyala la memòria del projecte al que ha tingut accés aquest periòdic. La Junta de Govern de l'Ajuntament ha aprovat els plecs de clàusules i l’obertura de la licitació d'aquestes obres de substitució de tarima de fusta i els bancs per un import de 72.436 euros.

Segons el plec de prescripcions tècniques, els serveis tècnics municipals proposen realitzar la substitució de la totalitat de la tarima de post de fusta i del banc lineal al mateix nivell i dels bancs de l'entorn de la plaça amb un material que suporti millor el pas del temps i del trànsit de persones. També es proposa millorar el sistema de suport dels post de fusta, augmentant el nombre de suports per tal de millorar la resistència al pas de vehicles o elements pesats.

"Per tal d'assegurar una major durabilitat i resistència a la tarima actual, es proposa utilitzar com a material el bamboo, el qual presenta unes característiques tècniques que asseguren, segons els fabricants, i amb un manteniment adequat, les intencions descrites", assenyala la memòria del projecte. "Aquestes característiques tècniques es basen en la durabilitat del material, amb l'alta resistència als fongs, la duresa, la resistència al foc i l'estabilitat del material", afegeix.

La col·locació dels post de bambú es realitzarà en perpendicular a l'eix de la plaça. Els bancs que tenen respatller, es realitzaran amb el mateix material de la base, fixant mecànicament els llistons de fusta de bambú als suport metàl·lics existents.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada