L'Ajuntament de Valls destina 11.000 euros a reparar enllumenat afectat pel vandalisme

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat una despesa per import de 11.237,02 euros per a l'adquisició de material per fer reparacions de l'enllumenat públic per actes vandàlics que haurà d'executar la UTE Electromecànica Soler Aquagest Medioambiente. La decisió s'ha pres després que el 3 de maig, l'enginyer municipal va emetre un informe on es constata que "hi ha diversos fanals repartits pel municipi que no s'encenen, sent necessària la seva reparació urgent".

Segons les prescripcions tècniques del contracte mixt de gestió del servei públic d'enllumenat exterior, l'execució de les obres programades dintre del pla d'adequació i de les instal·lacions elèctriques i de fontaneria d'edificis d'ús o titularitat de l'Ajuntament de Valls, indiquen que la reposició de punts de llum, làmpades i suports per danys com a conseqüència d'actes de vandalisme i col·lisions s'haurà de realitzar per part de l'adjudicatari. La mà d'obra necessària per a la reposició d'aquests elements quedarà inclosa dins el manteniment integral de les instal·lacions d'enllumenat públic. El material necessari per la reposició es certificarà en funció dels preus corresponents amb la baixa de l'oferta al contracte.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada