L'Ajuntament de Montblanc finalitza la segona fase del Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible

L'Ajuntament de Montblanc ha finalitzat la segona fase de l'elaboració d'un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) que serà l'eina que guiarà al municipi a arribar al 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) respecte el 2005, complint amb els compromisos adquirits en el marc del Pacte d'Alcaldes. Per aconseguir aquesta reducció del 20% l'Ajuntament de Montblanc portarà a terme diverses accions en cinc línies estratègiques, eficiència energètica, energies renovables, mobilitat, residus, altres, les quals es recolliran en el PAES.

L'Ajuntament de Montblanc ja ha finalitzat la segona fase on es defineix el Pla d'Acció de Montblanc que consta de 39 accions, que suposen un estalvi de 7.343 tCO2eq per a l'any 2020, és a dir, una reducció del 21% respecte les emissions de l'any 2005. Per tal de fer partícips als ciutadans de Montblanc en l'elaboració del Pla d'Acció s'inicia un procés de participació ciutadana. Podeu enviar les vostres propostes d'accions per aconseguir la reducció del 20 % d'emissions de GEH i definir el Pla d'Acció fins el 5 de maig, al correu electrònic info@montblanc.cat o presentant personalment una instància a l'Ajuntament. Per a més informació es pot consultar el document esborrany del PAES, en el propi Ajuntament o al web del consistori.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada