L'Ajuntament de les Piles ha aprovat les actuacions del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible

L'Ajuntament de les Piles ha aprovat el seu Pla d'Acció per l'Energia Sostenible (PAES) conforme als compromisos adquirits amb la seva adhesió voluntària al pacte d'Alcaldes. Aquest és un mecanisme per implicar a totes les administracions locals europees en l'adopció de mesures per afavorir l'estalvi energètic i les energies renovables. Els Ajuntaments signants, assumeixen el compromís de reduir en un 20% les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) l'any 2020 respecte l'any 2005, a través d'augmentar la seva l'eficiència energètica i incrementar l'energia provinent de fonts renovables.

En el pla s'inclouen 22 actuacions que permetran reduir 282,08 tones de CO2 del municipi i assolir l'objectiu establert per l'any 2020. Les accions s'han organitzat en diferents línies estratègiques: eficiència energètica, energies renovables, mobilitat i residus. Aquestes actuacions es dirigeixen principalment a reduir el consum energètic derivat de l'activitat de l'Ajuntament, però també el consum energètic dels sectors inclosos en el PAES: domèstic, serveis, transport i gestió de residus.

Més endavant, s'aplicaran mesures per reduir el consum energètic de l'enllumenat i els equipaments municipals, introduir fonts d'energia renovable així com accions per promoure la reducció de consums en el sector domèstic i serveis a través de sensibilitzar a la població en general respecte l'estalvi energètic i el canvi climàtic. Per a més informació es pot consultar el document del PAES en aquest enllaç.


Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada