L'Ajuntament de la Masó dóna llum verda a l'agrupació de la secretaria i intervenció amb el Milà

El Ple de l'Ajuntament de la Masó ha aprovat els estatus de l'Agrupació de municipis del Milà i la Masó pel manteniment en comú de la plaça de secretaria intervenció dels ajuntaments. La capitalitat de l'agrupació es fixa en el municipi del Milà, on se celebraran les sessions corresponents, i serà gestionada per una Junta, formada per representants dels dos ajuntaments agrupats. En concret, hi haurà de 3 vocals; pertanyents 2 a l'Ajuntament del Milà i 1 vocal a l'Ajuntament de la Masó. També formaran part de la Junta els alcaldes del Milà i la Masó. Actuarà com President de la Junta de Govern l'alcalde del municipi de la capitalitat.

S'estableix que el secretari interventor de l'Agrupació es desplaçarà als ajuntaments d'acord amb un percentatge d'hores setmanals. Així, el 80% del seu horari el destinarà al Milà i el 20% restant el dedicarà a la Masó. Al funcionari que presta els serveis de secretaria intervenció de l'Agrupació no se li indemnitzarà per les despeses de desplaçament, donat que s'han tingut en compte a l'hora de fixar els complements. La seva retribució anirà a càrrec dels ajuntaments en funció de la dedicació.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada