L'Ajuntament de Cabra del Camp convoca una borsa de treball d'operari de serveis

L'Ajuntament de Cabra del Camp ha publicat les bases per a la constitució d'una borsa de treball, complementària a la borsa de treball de 15 de juliol de 2016, per seleccionar les persones que han d'ocupar places d'operari de serveis diversos en règim laboral temporal i per poder cobrir futures i eventuals necessitats de personal d'aquesta categoria. El personal que formarà part d'aquesta borsa serà seleccionat mitjançant concurs, torn lliure.

Les persones que participin en aquest procés selectiu, i el superin, formaran part de la borsa de treball. Es constituirà una llista de persones per ordre de la puntuació total obtinguda segons el resultat de les proves i els mèrits acreditats i valorats, la qual cosa determinarà l'ordre de prioritat en la crida de les persones candidates per oferir-los les propostes de contractació. En el ca que en procedir a l'ordenació de les persones candidates, d'acord amb la puntuació total obtinguda, es produïssin empats, es resoldran atenent als criteris de majors càrregues familiars, primer, i sorteig.

Per accedir al procés selectiu cal estar en possessió del carnet de conduir de la classe B i del certificat de coneixements de nivell de bàsic de llengua catalana (A2) de la Junta Permanent de Català. El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar de la publicació de l'anunci de convocatòria a la seu electrònica de l'Ajuntament. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada