L'Ajuntament de Blancafort adjudica les obres de rehabilitació i millora del cementiri

L'Ajuntament de Blancafort ha adjudicat a l'empresa Excavacions Carbonell SA els treballs de rehabilitació i millora del cementiri municipal, situat a la partida del Collet, polígon 2, parcel·la 74. Les obres s'han adjudicat per un pressupost de 160.132,28 euros i tenen un termini d'execució de de 3 mesos. El Consistori havia licitat les obres per un preu de sortida de 190.633,67 euros.

El cementiri actual de Blancafort presenta algunes deficiències. Actualment presenta problemes d'accessibilitat, amb un tram amb paviment de terra i la zona amb paviment de formigó amb graons. Alguns trams de coberta inclinada de teula o plana amb impermeabilització asfàltica estan en mal estat. També hi ha un tram de la coberta d'entrada amb uralita.

En aquest projecte de remodelació es preveu la construcció de paviment per accedir a totes les zones de nínxols. En el centre del cementiri es preveu una plaça pavimentada per permetre el gir dels vehicles. També es renova la impermeabilització de les cobertes. Es preveu com a millores de l'obra sense cost addicional, l'execució de la reparació del mur del cementiri dels trams no inclosos en el projecte.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada