Germinem obre la convocatòria per finançar iniciatives econòmiques i socials a l'Alt Camp

Dimecres, 10 de maig, el Fons Social Germinem ha presentat la nova convocatòria 2017-2018 destinada al finançament d'entitats socials i d'iniciatives d'Economia Social i Solidària a l'Alt Camp. El Fons Social Germinem és una iniciativa creada l'any 2012 per la Candidatura d'Unitat Popular i la cooperativa de serveis ètics i solidaris Coop57. La primera convocatòria d'aquest fons a l'Alt Camp es va fer l'any 2014 i va destinar 2.500 euros a projectes socials del CE Ziga-Zaga i l'Associació Porta Oberta.

La nova convocatòria, que s'ha obert amb la presentació pública de les bases feta aquesta tarda al Casal Popular la Turba de Valls, es divideix en dues categories. La categoria A, dotada amb 1.500 euros, avalarà préstecs de posada en marxa concedits per Coop57. La categoria B destinarà 1.500 euros a fons perdut a projectes socials d'entitats dirigides a fer front a la crisi econòmica i que donin serveis a persones excloses socialment o amb risc d'exclusió.

El termini per presentar projectes a la categoria B acaba el dia 30 de juny. Una vegada acabi el termini, un jurat independent format per entitats i associacions de l'Alt Camp, entre les quals es troben les dues entitats guanyadores de l'anterior edició, analitzarà tots els projectes rebuts i farà una proposta de premis. Aquesta proposta es tindrà en compte en una assemblea oberta, que serà la que acabarà decidint la destinació dels fons.

Pel que fa a la categoria A, les propostes s'aniran avaluant a mesura que arribin a la seu de Coop57, tant a nivell social com econòmic, per un consell format per dos membres de Coop57 i tres representants de projectes relacionats amb l'Economia Social i Solidària a l'Alt Camp. Aquesta convocatòria acabarà el dia 31 de desembre de l'any 2018 o quan la dotació econòmica de les dues categories s'hagi esgotat.

A les bases del fons per a la convocatòria 2017-2018 hi ha els detalls per participar-hi. Per fer preguntes o suggeriments cal posar-se en contacte per correu electrònic a alt.camp@germinem.cat o al número de telèfon 681 608 370. Estem oberts a fer presentacions o a qualsevol proposta que tingueu. Tota la informació i documentació es pot trobar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada