Es convoca una nova edició 'de la Biennal de Valls 2017. Premi Guasch-Coranty' d'art

La Fundació Ciutat de Valls, amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Valls, i amb la col·laboració del Museu de Valls, convoca el Premi Guasch-Coranty 2017 dins del marc de la Biennal de Valls. El Premi és obert a tots els artistes residents als Països Catalans, sense distinció d'origen i els participants hauran de presentar un dossier explicatiu de la seva obra, amb documentació gràfica, que contempli un mínim de tres obres.

S'admetran les obres en qualsevol modalitat artística. Les tècniques, les mides i el suport són lliures. D'entre totes les propostes presentades el jurat en farà una selecció per formar part de l'exposició 'Biennal de Valls 2017. Premi Guasch-Coranty' que se celebrarà al Museu de Valls entre els mesos d'octubre i novembre de 2017. Els artistes seleccionats exposaran, de comú acord amb l'organització, tot el conjunt o una mostra representativa de les peces presentades al Premi. A aquest efecte, s'ha previst una dotació de 600 euros per a cadascun dels artistes seleccionats i no premiats.

El jurat premiarà tres obres d'entre totes les presentades a la Biennal a raó de 4.000 euros cadascuna. Aquestes obres quedaran en propietat de l'organització  i es dipositaran al Museu de Valls per  a què s'integrin a la seva col·lecció d'art contemporani. El jurat estarà format per Teresa Blanch, crítica d'art, Pep Anton Clua, codirector de la Galeria silvestre, Cèlia del Diego, directora del Centre d'Art la Panera, Joana Hurtado, coordinadora del programa d'art visuals de Can Felipa i Mireia Sallarès, artista visual. Actuarà de secretari Jordi París, director del Museu de Valls.

El període de recepció de les propostes serà de l'1 al 22 de juny de 2017 al Museu de Valls. El dossier haurà d'incloure el currículum i la butlleta d'inscripció amb les dades personals. Cal presentar la documentació per duplicat, una còpia en format paper DIN A4 i una còpia en format pdf a  baixa resolució. Per a qualsevol consulta, cal dirigir-se al Museu de Valls, al telèfon 977 606 654, o al correu electrònic museu@valls.cat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada