ERC de Valls veu en el Premi del Comerç la mostra d'un sector amb potencial i de qualitat

A través d'un comunicat, ERC de Valls destaca la vitalitat de la ciutat en tots els àmbits que es va fer palesa, un any més, en la 34a Nit de Premis que es va celebrar dissabte, 6 de maig, al Centre Cultural Municipal. En total es van lliurar 26 guardons repartits en 16 premis atorgats per 12 entitats i institucions vallenques. ERC felicita a tots els guardonats i reconeix la tasca de les entitats que fan possible un esdeveniment de gran repercussió com és aquest. "Fem especial esment al Premi a la Iniciativa Cívica, concedit al Cor Audite, per la seva dilatada trajectòria, i al Vallenc de l'Any, atorgat al director de l'Escola la Candela, Llorenç Gimeno, per un projecte educatiu integrador que s'ha convertit en un bon exemple a seguir", assenyala.

Segons ERC de Valls, el caràcter emprenedor com un dels valors que més es reconeix en aquesta Nit de Premis es va posar de manifest també en guardons com el XVI Premi del Comerç Vallenc, que enguany ha estat per a Pintures Solé per la celebració dels seus 50 anys de trajectòria i per l'aposta renovadora que l'establiment està a punt de tirar endavant. "Casos com aquest demostren que a Valls tenim un comerç amb potencial, innovador, de qualitat, diversificat i especialitzat que és la base per construir un model comercial arrelat a la trama urbana, modern i dinàmic, amb una pluralitat d'oferta competitiva i equilibrada entre formats", en opinió del regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, el republicà Òscar Peris.

ERC considera molt positiva la tasca que la regidoria de Comerç i Turisme desenvolupa per tal d'enfortir els espais i canals de comunicació estables i fluids amb el teixit comercial de la ciutat, dotar de contingut i poder de decisió el Consell de Comerç, millorar la coordinació entre els diferents agents implicats per sumar esforços i potenciar l'associació de comerciants Comerç de Valls com a interlocutora. Òscar Peris explica que "apostem pel comerç de proximitat, promovem campanyes contínues durant l'any per tal de potenciar més l'activitat comercial i facilitem que els establiments surtin al carrer, donin vida a la ciutat".

Per a la formació, en àmbits tan diversos com l'empresa, el comerç, la història, la recuperació del patrimoni, l'educació, la normalització lingüística, la cultura o "el periodisme", afirmen, la ciutat té un gran potencial de present i de futur i que iniciatives com la Nit de Premis ajuden a posar-ho en valor.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada