El Ple de Montblanc aprova provisionalment l'ajust de la volumetria de l'antic Hotel Ducal

Dijous, 4 de maig, el Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per 11 vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc, PdeCAT i FIC, i 2 abstencions de la CUP, la modificació del Pla General del municipi per tal d'adequar la volumetria de l'antic Hotel Ducal. Aquesta modificació ha estat proposada per la Corporació Alimentària Guissona per tal d'ajustar el planejament vigent en el solar, situat a la cantonada dels carrers Muralla de Santa Tecla i Francesc Macià, tot modificant la disposició de l'edificació en el pati d'illa i reduint el sostre edificable del solar.

Actualment, la Corporació Alimentària Guissona té en funcionament en aquest indret un buffet i un supermercat de Bonàrea, i la seva intenció és la d'ubicar-hi en planta baixa una botiga de Bonàrea, amb buffet, aparcament en soterrani i dues plantes de pisos per a habitatge. L'aprovació de la modificació del Pla General per a ajustar la volumetria de l'antic Hotel Ducal es realitza després que no es presentés cap al·legació a aquests canvis.

D'altra banda, el Ple també va aprovar la verificació del text refós de la modificació puntual del Pla General del municipi, per la qual es crea la clau CJ-BIS a la pedania de Prenafeta. En l'esmentat text refós, s'inclouen les prescripcions demanades per la Comissió d'Urbanisme de Tarragona, en el sentit de mantenir la condició de parcel·la única amb la possibilitat de construir-hi dos habitatges, i haver fixat la condició de sòl no edificable als terrenys de més pendent i situats a una cota més alta.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada