El Museu de la Vida Rural de l'Espluga analitzarà el paper econòmic de l'enoturisme

'L'enoturisme, revulsiu econòmic d'un territori vinícola?'. Aquesta serà la pregunta que intentaran respondre des de l'Associació La Conca 5.1 en el primer debat de la quarta edició de les jornades Visions 5.1. Un cicle que comença aquest divendres, 19 de maig, a les 7 de la tarda, al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Aquest primer dia comptarà amb la participació de diverses persones que treballen i estudien el camp del vi i l'enoturisme. Els ponents seran Sara Pérez, enòloga, biòloga i filòsofa. Propietària dels cellers Mas Martinet i Venus la Universal; Laura Masramon, periodista i sommelier, especialitzada en els vins de la DO Empordà i en la gestió del màrqueting, la comunicació i l'enoturisme; Nadala Manobens, tècnica d'Enoturisme Penedès; Jaume Salvat, geògraf. Professor de la URV especialitzat en recerca en els camps de l'enoturisme i el desenvolupament rural i Julieta Foraster, propietària del celler Mas Foraster.

El segon debat tindrà lloc el 9 de juny, a dos quarts de 8 del vespre, al local social de Pira. La pregunta que abordaran els ponents serà: 'Productes i gastronomia de proximitat, una realitat?' Comptarà amb Carme Gasull, Pep Nogué, Joan Cartanyà, Carme Pagès i Carlos Barneda.

El cicle Visions 5.1 l'organitza l'Associació La Conca 5.1 i compta amb el suport principal de Vermuts Miró. També compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya-Serveis Territorials a Tarragona, l'Ajuntament de Montblanc, l'Ajuntament de Pira i el Museu de la Vida Rural. L'establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc i el mitjà de comunicació oficial és LaConcaDiari.cat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada