El carrer Jacint Verdaguer de Valls passarà a ser de plataforma única com el carrer Miralbosc

El carrer de Jacint Verdaguer de Valls passarà a ser de plataforma única amb una vorera de peces de formigó i vial de paviment seguint l'estil de la reforma que s'ha fet del carrer Miralbosc. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha tret recentment a concurs les obres de millora del paviment i serveis del carrer Jacint Verdaguer amb un pressupost de licitació de 99.792,51 euros i una durada d'execució de 3 mesos.

Durant el projecte s'ha de procedir a la retirada de la instal·lació d'enllumenat públic, traient els fanals i les línies elèctriques i fer la rasa per passar les noves instal·lacions. També es faran moviments de terra per anivellar, gestionar pluvials i procedir a pavimentar. La xarxa de sanejament serà unitària atès que, segons el projecte aprovat, l'amplada del carrer no permet col·locar més serveis. Així, l'aigua de pluja s'evacuarà per mitjà de punts de recollida i el sanejament d'aigües negres es substituirà tot llevat d'un tram que va reemplaçar-se fa poc temps.

També es reforçarà la instal·lació d'enllumenat públic renovant les lluminàries i afegint-ne de noves. Els trams d'instal·lació obsoleta es retiraran per que no provoquin problemes un cop realitzada la nova instal·lació. La instal·lació serà grapada a façana i partirà dels extrems del carrer i d'allí sortiran la línia d'enllumenat cap als diferents punts de llum per tal d'il·luminar tant al vial de pas dels vehicles com a les voreres.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada