Darrers dies per participar al concurs de disseny del cartell de la Festa Major de Sarral

El proper 9 de juny finalitza el termini per participar al cinquè concurs de disseny per escollir el cartell oficial de la Festa Major 2017 de Sarral. Hi poden participar cartells inèdits que tinguin com a tema Sarral, la Festa Major i l'alabastre, ja que aquest 2017 se celebren els 100 anys de l'obertura del primer taller modern d'alabastre a Sarral. La tècnica és lliure però s'haurà de poder imprimir en quadricromia mitjançant impressió en offset.

El treball es presentarà en DINA3 en format vertical i sobre suport rígid que permeti ser penjat, tipus cartolina o passpertú). El treball físic haurà d'anar acompanyat d'una còpia en suport digital a 300ppp o via coreu electrònic a viusarral@viusarral.com. Al cartell ha d'aparèixer el text 'Festa Major de Sarral 2017, del 23 al 30 de juliol'. Hi haurà una sola categoria per a totes les edats.

Els participants poden presentar una sola proposta que han de fer arribar a l'Ajuntament de Sarral. El treball anirà signat per la part posterior amb un pseudònim. A més, s'haurà d'acompanyar d'un sobre tancat amb el pseudònim a la part exterior, i a l'interior les dades personals de l'autor. 7. El termini de presentació d'originals finalitza el divendres 9 de juny, a les 2 del migdia. Els treballs presentats seran valorats per un jurat nomenat per l'Ajuntament. El jurat podrà declarar el premi desert i resoldrà qualsevol incidència no contemplada en les bases.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada