Alcover obre inscripcions al Casal d'Estiu que anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés

Aquest any i per primera vegada, l'Ajuntament d'Alcover organitza el casal d'estiu 2017, agafant dels relleus de l'AMPA de l'Escola Mare de déu del Remei que s'havia fet càrrec de la seva organització en les anteriors edicions. L'entitat escollida per a dur a terme la gestió del servei és la Fundació Pere Tarrés, especialitzada en la organització de casals d'estiu arreu del territori.

El casal d'estiu està adreçat als nens i les nenes de P3 a 6è de primària i a tots aquells infants que vulguin inscriure's tot i que no estiguin empadronats a Alcover.  Aquest es celebrarà del 3 de juliol a l'11 d'agost amb una estructura setmanal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, amb possibilitat d'acollida matinal i menjador. L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Mare de Déu del Remei.

L'horari d'acollida acollida matinal serà de 8 a 9 del matí al preu de 12,5 euros per setmana. El Casal es farà de les 9 de matí a la 1 del migdia i el preu serà de 38 euros setmanals. També hi ha disponibilitat del servei de menjador, amb dietes especials si es requereix, de la 1 del migdia a les 3,En aquest cas, el preu és de 31 euros a la setmana i 6,5 euros els dies esporàdics. Les inscripcions es poden fer fins el 16 de juny del 2017 i les ampliacions o noves inscripcions només es podran fer de manera telefònica o al mateix casal. Aquesta es pot fer a través de diferents vies: presencialment, els dies 17 i 24 de maig a Ca Cosme d'Alcover de les 5 de la tarda a les 8 del vespre;  o per internet les 24 hores, a través d'aquest enllaç.

Els nens i nenes del casal d'estiu treballaran els diferents àmbits de creixement de la persona, dividits en cinc grans àmbits: el personal, l'interpersonal, el social, l'ecològic i el transcendent. També realitzaran diferents activitats com jocs d'aigua, tallers, gimcanes, sortides i excursions pel municipi i voltants, esports alternatius, jornada  inclusiva i una festa de final de curs. Les activitats del casal permetran la interacció dels infants amb el municipi i  les seves entitats.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada