Vimbodí i Poblet destina part del superàvit del 2016 a reparar l'embassament de les Planes

El darrer Ple de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet, reunit en sessió extraordinària dijous, 23de març, va donar compte de la liquidació de l'exercici de 2016. En aquest sentit, el Consistori va fer un balanç satisfactori dels indicadors, amb un resultat pressupostari ajustat de més de 56.000 euros i un romanent de tresoreria de quasi 34.000 euros. Pel que fa al deute viu al final de l'exercici, va ser del 35,66%, amb un període mig de pagament a proveïdors de -0'95 dies.

Al Ple també es va donar compte del pla pressupostari 2018-2020, un exercici de previsió que se situa a l'entorn dels 100.000 euros per exercici, i es va acordar incorporar més de 17.000 euros del superàvit pressupostari a finançar inversions financerament sostenibles. En aquest cas, concretament es va decidir aplicar-ho al cost de reposició de la lona de l'embassament d'aigua del municipi, a les Planes, malmesa en el darrer episodi de pedregada i ja reparada. D'altra banda, el Ple va acordar aplicar el romanent líquid de tresoreria a satisfer despeses realitzades en exercicis anteriors que, per les seves característiques, no comptaven amb la consignació pressupostària adequada.

D'altra banda, el Ple va aprovar adherir-se a l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica que licita l'Associació Catalana de Municipis, i que estableix tarifes energètiques més econòmiques mitjançant la demanda conjunta de molts municipis del país. L'Ajuntament també va manifestar el seu compromís amb la Carta del Paisatge que promou el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i amb la proposta de mapa de protecció envers la contaminació lumínica pel municipi. Pel que fa a aquest punt, es va optar per l'opció plantejada per la Generalitat, opció menys restrictiva.

Finalment, dins l'esfera de caire polític, el Ple, va acordar que l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet s'adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum, i va rebutjar en una moció la judicialització de la política en relació als condemnats per inhabilitació pel 9N.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada