Mont-ral acull durant el cap de setmana les segones Jornades Gastronòmiques del Bacallà

Mont-ral celebra aquest cap de setmana de Setmana Santa, des d'aquest divendres, 14 d'abril, fins dilluns, 17 d'abril, la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Bacallà on aquest producte serà el protagonista dels establiments de restauració del municipi. Els participants en la proposta són el Restaurant Racó de Mont-ral, Restaurant Brugent i Restaurant Cor de Prades.

Entre els plats que es podran degustar hi ha el timbal de bacallà amb patata, parmesà i olivada; Bacallà gratinat amb all i oli de poma i verdures del temps; tàrtar de bacallà; llom de bacallà amb muselina d'all i mel amb crema d'escalivada i pipes garrapinyades; bacallà fregit amb alls i tomacons; o bacallà amb mel i sobrassada sobre salsa d'alls tendres. Al costat, hi ha plats més clàssics com l'esqueixada de bacallà, bunyols i croquetes de bacallà o bacallà amb samfaina.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada