L'associació Cellers Singulars de la DO Tarragona es presenta en societat a Barcelona

L'associació Cellers Singulars de la DO Tarragona farà aquest dilluns, 10 d'abril, a partir de les 6 d ela tarda, al Palau Robert de Barcelona, la seva presentació en societat a la capital catalana en un acte que compta amb el suport de la DO Tarragona i l'Incavi. L'acte comptarà amb la presència de la Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació i del Sergi de Meià, reconegut cuiner per la seva aposta de la cuina de de Quilòmetre Zero i membre del moviment internacional Slow Food.

Ells seran els encarregats de conduir l'acte i presentar l'associació i els diferents cellers. A continuació, als jardins del Palau Robert i fins les 9 del vespre, hi haurà l'oportunitat de tastar els diversos vins que s'elaboren arreu de l'ampli territori que engloben els Cellers Singulars de la DO Tarragona i conèixer les persones que formen part dels diferents projectes vitivinícoles.

Cellers Singulars de la DO Tarragona és una associació de petits grans cellers, familiars amb clara vocació enoturística, que volen treballar en xarxa per créixer, treballar plegats pel territori i per la nostra DO. Neix amb la voluntat de promoure i donar a conèixer els cellers i els vins. Els productors que formem part de l'Associació són joves emprenedors amb voluntat de futur, que volen donar valor al territori, als cellers, als vins i a la DO Tarragona produïts a les comarques del seu territori. Entre els Cellers Singulars hi ha Celler Mas Bella (Masmolets – Valls), Cellers Blanch (Puigpelat) o Estol Verd Celler (Rodonyà).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada