L'Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus convoca una nova edició del concurs fotogràfic

L'Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus ha convocat el concurs de fotografia 2017 que enguany té com a tema el conjunt del Monestir de Santes Creus. Es poden presentar un màxim de tres obres no premiades en altres concursos, ni publicades, i realitzades durant l'any 2017. La presentació dels treballs es farà per via telemàtica i la mida màxima serà de 5360 x 3560 píxels i la mínima de 3543 x 2362 píxels, amb 300 punts per polzada, i en format jpg.

Es poden presentar tant en blanc i negre com en colós. Quedaran expressament excloses les imatges producte de fotomuntatge o que hagin estat manipulades mitjançant afegits, supressions o desplaçaments dels elements visuals de la imatge o que no corresponguin a una captura directa en un espai i un temps simultani.

Les dades personals d'identificació seran el nom i cognoms, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic, lloc i data de la fotografia. El termini d'admissió d'obres acaba el 15 d'agost de 2017 i la tramesa s'ha de fer per correu electrònic a arxiubibliografic@gmail.com. Una vegada feta la inscripció i l'enviament d'imatges, el participant rebrà un correu electrònic per part de l'ABSC, per confirmar la inscripció i recepció de les fotografies.

El veredicte es farà públic durant la festa anual de l'ABSC, el 16 de setembre de 2017, i les fotografies escollides pel jurat seran exposades en format paper per part de l'organització durant el mes de setembre al Monestir de Santes Creus i en format digital a la pàgina web de l'ABSC. Es dota d'un primer premi de 120 euros i lot de llibres de l'ABSC; un segon de 80 euros i lot de llibres de l'ABSC, i un tercer de 40 euros i lot de llibres de l'ABSC. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada