L'Ajuntament de Valls obre el concurs per contractar dies places d'educador social

L'Ajuntament de Valls ha convocat la selecció pel sistema de concurs oposició de dues places de tècnic mig d'educador social. Una de les places és del 50% jornada. La creació d'aquestes places respon al Contracte programa 2016-19 de l'Ajuntament de Valls amb el Departament de Treball, Afers socials i família pel qual s'incrementa l'aportació pressupostària per al 2017 i fins al 2019 per a la figura d'un 1,5 educador social més a la plantilla.

Al lloc de treball es realitzaran, entre d'altres, funcions de detectar, analitzar i prevenir situacions de risc lligades a necessitats socioeducatives en casos individuals, familiars i col·lectius; diagnosticar, intervenir, fer seguiment i avaluar casos individuals i familiars relatius a les demandes socioeducatives; elaborar, tractar i tramitar la documentació derivada dels casos i actuacions al seu càrrec; o coordinar actuacions amb diverses entitats o òrgans per tal de realitzar actuacions conjuntes. També informar, orientar i assessorar sobre els serveis, recursos i prestacions dels sistemes de protecció; i la gestió de centres oberts municipals i intervenció educativa directa en infants i joves dins aquests recursos específics.

Per poder prendre part en el procés selectiu, cal estar en possessió de Titulació universitària en Educació social o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'han de presentar en un termini de 20 dies a comptar des de dimecres, 12 d'abril. Les bases complertes de la convocatòria es poden llegir en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada