L'Ajuntament de Valls convoca concurs per cobrir una plaça d'administratiu interí

L'Ajuntament de Valls ha tret a concurs la provisió d'una plaça vacant d'administratiu en règim de funcionari interí. La selecció per aquesta plaça, adscrita a l'Àrea de Serveis interns i Hisenda i Finances, es farà a través d'un procediment de concurs oposició lliure. Les atribucions del lloc de treball se centraran en la planificació de l'adquisició de recursos; l'elaboració de llistats i informes de dades i d'informació; mantenir i fer el seguiment dels arxius i fitxers; classificar, arxivar, comprovar i controlar la documentació; elaborar i tramitar documents; realitzar les tasques administratives de tractament de textos, d'informació i reproducció de documentació.

També haurà d'impulsar i mantenir bases de dades; preparar la normativa i elaborar informes; elaborar, impulsar i supervisar la tramitació i seguiment dels expedients; recollir dades i justificants de les subvencions rebudes i elaborar memòries i justificacions; atendre al públic; realitzar operacions comptables; realitzar tasques de control de l'execució del pressupost, tractar la informació pressupostària i elaborar memòries; donar suport en les tasques d'elaboració i liquidació del pressupost, el compte general i les ordenances fiscals; preparar la tramesa de documentació a altres organismes públics; donar suport administratiu a les comissions; realitzar propostes de millora de la eficiència i eficàcia de l'àmbit de gestió; coordinar-se amb altres unitats; i substituir en situacions puntuals als superiors jeràrquics immediats de la seva unitat, entre d'altres.

Per aspirar a la plaça caldrà tenir nacionalitat espanyola, haver complert els 16 anys i no superar l'edat per a la jubilació forçosa, disposar de la titulació de Batxiller o Formació professional de grau mig i disposar del certificat de coneixements de suficiència de llengua catalana oral i escrits (nivell C1), entre d'altres. En cas de no poder acreditar el nivell de català s'haurà de superar una prova de coneixements. Les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud en un termini de 20 dies des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOPC.


El concurs consistirà en proves de coneixement de llengua catalana i castellana per als qui les hagin de superar; un qüestionari de coneixements generals; i una prova teòrico-pràctica. També es valoraran els mèrits dels aspirants, com l'experiència professional o el perfeccionament formatiu. Finalment, el tribunal podrà mantenir una entrevista amb tots o alguns dels aspirants, si ho considera convenient, per formular preguntes relacionades amb el currículum, la formació i la trajectòria professional del candidat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada