L'Ajuntament de Montblanc se suma de manera unànime a la Carta del Paisatge de la Conca

Dimecres, 29 de març, el Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per unanimitat l'adhesió al compromís del Consell Comarcal de la Conca de Barberà per a iniciar els tràmits previs per a la redacció de la Carta del Paisatge de la comarca. Les cartes del paisatge són instruments de concertació d'estratègies entre els agents públics i els privats, per tal de dur a terme actuacions de protecció, gestió i ordenació del paisatge, que tinguin per objectiu mantenir-ne els seus valors.

El procés per a l'elaboració d'aquest document s'ajustarà a impulsar processos de participació ciutadana mitjançant fòrums de debat, reflexió i d'aportació d'idees; impulsar processos de participació a nivell d'associacions, entitats, empreses i de les pròpies administracions; donar impuls als treballs de redacció; i fer propis els objectius de qualitat paisatgística del Catàleg del Paisatge del Camp de Tarragona que afecten la Conca de Barberà i desenvolupar-los en la Carta del Paisatge comarcal.

D'altra banda, el Ple de l'Ajuntament també va aprovar per unanimitat una moció per a adherir-se a la campanya 'Casa nostra és casa vostra'. D'aquesta manera, l'ens municipal se suma a la campanya de suport a l'acollida de població refugiada en trànsit a Europa que és víctima dels conflictes armats a l'àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La campanya 'Casa nostra és casa vostra” ha sorgit a Catalunya i la conformen milers de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural, i té per objectiu denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions, sota el lema “Volem acollir'.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada