L'Ajuntament de Montblanc aprova la reforma dels vestidors del pavelló del Casal

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat el projecte de reforma dels vestidors del pavelló del Casal Montblanquí. El pressupost total de la reforma dels vestidors és de 99.999,99 euros. La reforma de l'edifici afecta únicament la zona de banys i vestidors, és a dir, la totalitat de la planta semisoterrani, per a renovar-los totalment en el seu interior, ampliar la seva capacitat i disposar de banys més grans. També s'aprofitarà per a eliminar l'esglaó aïllat que hi ha entre el passadís d'accés als banys i als vestidors, deixant-lo al nivell d'aquests i, d'aquesta manera, complir amb la normativa d'incendis. Els vestidors i els banys seran independents i s'accedirà des del passadís mitjançant un distribuïdor per a millorar l'àmbit d'accés.

El bany d'homes disposarà de dues cabines per a vàters, tres urinaris i dues piques, mentre que el de les dones disposarà de tres cabines per a vàters i dues piques. Els vestidors destinats als equips seguiran sent quatre, tots de les mateixes dimensions i equipats cada un d'ells amb tres dutxes tancades en cabina i una pica. Es disposa en un recinte independent el vestidor per als àrbitres, compost de dutxa i vàter, i una cambra de neteja. Tots els banys, vestidors i cambra de neteja disposen d'il·luminació i ventilació naturals.

A la solera de la planta baixa es realitzaran els nous albanells enterrats, connectant-los a la xarxa existent i adequant-la a la nova distribució. Es deixarà una arqueta de registre a l'interior de la cambra de neteja, on hi arriben les conduccions dels banys i de les dutxes. Interiorment, es manté l'alçada existent i es reformarà tota la solera per a poder executar i impermeabilitzar adequadament les pendents del paviment. Finalment, es realitzaran estintolaments amb perfileria metàl·lica a la zona del passadís per a millorar les amplades i al desplaçament de l'obertura de façana del bany d'homes.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada