L'Ajuntament de la Riba licita la gestió i explotació del refugi de muntanya dels Masets

L'Ajuntament de la Riba ha tret a concurs la gestió i explotació, en la forma de concessió administrativa, del Refugi de muntanya i zona d'esbarjo dels Masets, l'activitat principal del qual es relaciona amb la prestació de serveis propis de refugi. La gestió haurà d'adequar-se a tot el que disposi la normativa sobre instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves, així com a activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

El projecte de refugi de muntanya del Refugi dels Masets és centra en fomentar l'oci participatiu entre entitats, grups no formals i ciutadans mitjançant una oferta d'allotjament i activitats pedagògiques i de lleure adaptades; donar resposta a la demanda d'allotjament amb preus econòmics al poble; disposar d'un espai polivalent on es puguin desenvolupar diverses activitats, i la conservació d'un edifici històric de la ciutat i d'especial interès cultural; un element important per entendre l'activitat industrial que generava la força de l'aigua al municipi de La Riba.

El pressupost base de licitació és de 62.314,18 euros, a millorar, i la durada del contracte serà de 3 anys. A banda de l’oferta bàsica d’allotjament, àpats, etc. es tindrà també en compte entre les ofertes presentades la programació d'activitats, entre altres. El termini de presentació d'ofertes acabarà el 29 de maig. Les bases complertes de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada