L'Ajuntament d'Alcover convoca un concurs urgent de borsa de treball de vigilant municipal

L'Ajuntament d'Alcover ha convocat, per procediment d'urgència, un concurs oposició lliure per a la constitució d'una borsa de treball, de vigilants municipals, funcionaris interins, per a cobrir futures necessitats de vigilants municipals del Consistori. Les funcions previstes són, entre altres, vetllar pel compliment dels reglaments, ordenances, bans, resolucions i dels altres disposicions i actes municipals; custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit, dintre del nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació; i participar en les tasques d'auxili al ciutadà i de protecció civil, d'acord amb el que disposen les lleis.

Per prendre part en el procés selectiu s'ha d'estar en possessió del certificat d'escolaritat, tenir una alçada d'1,60 metres per les dones i d'1,65 pels homes, estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B i posseir el Certificat de nivell elemental de català (B1) de la Direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents. Els aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria han de presentar una instància normalitzada de sol·licitud d'admissió al Registre General de l'Ajuntament. El termini de presentació de les sol·licituds és de 10 dies a comptar a parir d'aquest dimecres, 12 d'abril. Les bases complertes i la instància normalitzada es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada