La Cambra de Valls organitza dos cursos de 'Bussines english' i d'anglès intensiu presencial

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, juntament amb el Grup Cief, organitza un curs d'anglès, dinàmic i interactiu dirigit a persones amb un nivell B1 Intermediate que busquin una millora significativa i ràpida de les seves capacitats de comunicació amb anglès oral i i escrit, pel seu ús en un context professional. El curs es basa en metodologia altament interactiva, comunicativa i dinàmica basada en el concepte de les '3P' (Presentació, Pràctica i Producció) on l'aula es converteix en una empresa virtual.

Es tracta d'un curs modular, per tant, existeix la possibilitat de matricular-se de forma independent a cadascun dels mòduls que tracten per separat l'ús de les tècniques i de l'anglès més adient en les diferents situacions del tacte empresarial o bé fer el curs sencer. Per més informació i inscripcions, cal adreçar-se als departaments de comerç internacional al correu electrònic internacional@cambravalls.com; al de formació formacio@cambravalls.com o bé per telèfon 977 600 909

D'altra banda, la Cambra organitza un curs presencial d'immersió d'anglès, de nivell mig-alt, centrat en el 'Business English' amb el que es vol potenciar les habilitats necessàries per comunicar-se amb efectivitat. Els objectius són assolir una total confiança i domini de l'anglès en situacions quotidianes, trencar la barrera psicològica d'expressar-se en un altre idioma, expressar-se de forma àgil, amb gran fluïdesa i seguretat, aconseguir una base gramatical sòlida...


El curs es durà a terme la setmana del 24 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 7 de la tarda, a l'aula de formació de la mateixa Cambra de Comerç de Valls.  Per més informació i inscripcions cal adreçar-se als departaments de comerç internacional o formacio@cambravalls.com o bé per telèfon.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada