Els ajuntaments de Montferri i Senan possibilitaran fer els tràmits a través d'internet

Sol·licitar un permís d'obres, comunicar una alta d'activitat o fer un canvi de domicili al padró municipal són alguns dels tràmits que la ciutadania podrà fer amb el seu ajuntament sense moure's de casa gràcies a la implantació de la nova plataforma digital Actio. Es tracta d'un sistema d'automatització de serveis administratius que impulsa la Diputació de Tarragona per afavorir una relació més còmoda i fluïda amb les administracions, així com donar compliment a la normativa vigent.

Els municipis de menys de 5.000 habitants de Montferri i Senan substituiran els tràmits en suport físic per tràmits en formats digitals durant aquest mes d'abril, en fase experimental. Aquest període de prova ha de permetre llançar definitivament l'administració digital a la demarcació a partir del segon semestre d'aquest any. La contribució de la Diputació de Tarragona als municipis també inclou els serveis de formació i acompanyament que un grup de tècnics especialitzats en els àmbits de la informàtica i l'assessorament jurídic ofereix als ajuntaments.

Desenvolupada per la Diputació de Tarragona, de manera íntegra, Actio permet l'automatització dels tràmits i serveis administratius, basada en tecnologies 'workflow' i 'business intelligence' d'última generació. Aquesta plataforma permet accedir a tots els serveis que ofereix la Diputació i la resta d'administracions i facilita l'activitat administrativa del ciutadà amb el seu ajuntament, des de l'inici fins al seguiment i la finalització dels tràmits.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada