El Consell Comarcal de la Conca convoca una borsa de treball d'enginyer tècnic

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat la constitució d'una borsa de treball d'enginyer tècnic en l'especialitat d'electricitat o equivalent i les bases reguladores del concurs oposició de la plaça per l'Àrea de Serveis Urbanístics, amb caràcter de personal laboral i de durada determinada. El termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés selectiu és de deu dies a comptar a partir d'aquest dissabte, 22 d'abril.

Per participar en el concurs oposició cal estar en possessió de la titulació d'Enginyeria Tècnica Industrial especialitat Electricitat o Grau en Enginyeria Elèctrica. Entre les seves funcions hi ha la redacció de projectes o informes tècnics, realitzar el seguiment de la legislació aplicable i dels canvis normatius, proporcionar suport tècnic i supervisar la gestió i tramitació dels expedients administratius i les tasques realitzades pels delineants dels expedients que es porten des del seu àmbit, entre altres. Les bases complertes de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada