El concurs Gilbert & Gaillard reconeix una dotzena vins i caves de l'Alt Camp i la Conca

El concurs internacional de vins Gilbert & Gaillard ha premiat aquest 2017 els vins i caves de més d'una dotzena de cellers de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. El lliurament de medalles, que va tenir lloc dimecres, 26 d'abril, a la seu del Departament d'Agricultura a Barcelona, va ser presidit pel director general de l'Incavi, Salvador Puig, i va comptar amb la presència del fundador del grup Gilbert & Gaillard, François Gilbert, i l'enòloga i crítica de vins Evelyn Israel.

En el concurs d'enguany, s'han tastat un total de 352 vins i caves corresponents a 106 cellers catalans. A més, els degustadors també han pogut visitar 15 cellers de les diferents DO catalanes. Entre la categoria Or, han estat premiats Vinícola de Nulles, amb el cava Ardernats Reserva Brut Nature; Cara Nord Celler de les muntanyes de Prades de la Conca de Barberà; Celler Vidbertus, amb Cup3, de la Conca de Barberà; Clos Montblanc, amb Clos Montblanc Castell Tempranillo i el Xipella de la Conca de Barberà; Rendé Masdeu amb el Trepat del Jordiet Conca de Barberà; Torres amb Sons de Prades Conca de Barberà; i Vins de Pedra amb el Blanc de Folls de la Conca de Barberà.

La categoria Or+90 ha guardonat Ardernats, Vinicola de Nulles, amb l'Ardernats Gran Reserva Brut Nature; el Celler Vidbertus amb el 996 de la Conca de Barberà; Clos Montblanc amb la Masia les Comes de la Conca de Barberà i Vins de Pedra amb L'Orni, també de la DO Conca de Barberà.

Catalunya va ser triada per segon any consecutiu pel grup de mitjans de comunicació Gilbert & Gaillard com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins. Per fer-ho, ha comptat amb l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la col·laboració de l'Associació Vinícola Catalana (AVC) i l'Institut del Cava.

El grup Gilbert & Gaillard Multimèdia és d'origen francès i compta amb més de 25 anys d'experiència en l'àmbit de la difusió i qualificació del vi; any rere any, organitza les seves degustacions a escala mundial en els 5 continents. El resultat del Concurs Internacional Gilbert & Gaillard Catalunya, els tastos, la visita a les vinyes, els cellers i el territori vitivinícola de les nostres Denominacions d'Origen seran difosos en un reportatge que la Revista Internacional Gilbert & Gaillard dedicarà a Catalunya.


D'altra banda, el número d'hivern de la revista va dedicar la portada i el reportatge interior a Catalunya, amb referència a la darrera verema i a les varietats autòctones més representatives. La Revista es distribueix a 22 països d'arreu del món i és la segona de major importància per al mercat de vins, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada