Valls destinarà ara 330.000 euros a adaptar l'edifici del Museu Casteller al contingut

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat inicialment el projecte, per un import de 330.000 euros, d'adequació de l'edifici del Museu Casteller de Catalunya a les directrius indicades en el projecte del disseny museogràfic redactat per l'estudi d'Ignasi Cristià, guanyador del Concurs d'Idees convocat per l'Ajuntament el 2016. D'aquesta manera, el projecte d'adequació aprovat per la Junta de Govern inclou les modificacions i acabaments necessaris en l'edifici per adaptar-lo exactament al projecte de museografia que s'instal·larà en el futur equipament durant aquest any.

Així, d'acord amb el projecte d'adequació, es preveuen canvis d'emplaçament del bar-cafeteria, la ludoteca o la botiga, la reordenació d'espais a la zona del vestíbul d'entrada així com l'adaptació d'una de les sales per ampliar l'espai museogràfic amb el muntatge audiovisual que el visitant podrà veure al final del recorregut pel museu.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada