Valls destinarà 70.000 euros a ajuts a propietaris que posin habitatges a lloguer social

L'Ajuntament de Valls ha presentat aquest dimecres, 15 de març, al matí, les subvencions que es concediran a propietaris d'habitatges que han fet obres de rehabilitació el 2016 amb la finalitat de destinar-los a lloguer social. També s'han donat a conèixer les noves bases per aquest any 2017. L'objectiu de les ajudes és rehabilitar habitatges desocupats per tal que tornin a estar en ús i oferir preus més assequibles a la ciutadania a través del lloguer social. Durant l'any 2016, s'hi van destinar 23.582 euros, amb els quals s'han reformat quatre habitatges que ja estan llogats.

Per als propietaris particulars que es vulguin acollir a la rehabilitació dels seus habitatges la dotació pressupostària per a enguany és de 60.000 euros. Enguany es comptarà amb dues resolucions, una al maig-juny i l'altra al juliol-agost, amb la finalitat que els propietaris puguin avançar la rehabilitació de les cases i les puguin posar en lloguer social el més aviat possible.

Les subvencions van dirigides als propietaris que vulguin destinar el seu habitatge a lloguer social o bé a aquells propietaris d'habitatges desocupats que facin obres de reforma per després destinar l'immoble a lloguer social. En ambdós casos el propietari haurà d'adreçar-se a l'Oficina Local d'Habitatge i signar un conveni per un període de tres anys i un contracte de lloguer per un període mínim de 12 mesos. A més, el propietari disposarà d'un pòlissa multirisc gratuïta, d'assistència jurídica i garantia de cobrament del lloguer de 6 a 12 mesos. Els propietaris que s'hi acullin i compleixin amb els requisits rebran una subvenció del cent per cent del cost de les obres fins a un màxim de 6.000 euros. (Foto: Ajuntament de Valls).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada