Valls convoca subvencions per a entitats juvenils i de lleure i entitats del teixit cultural

L'Ajuntament de Valls ha publicat la convocatòria de subvencions a les entitats juvenils i entitats d’educació en el lleure infantils i juvenils de la ciutat. Hi poden concórrer les entitats juvenils i entitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. La subvenció té una consignació màxima de 3.100 euros i l’import màxim de subvenció no pot superar el 100% del total de la despesa de les activitats subvencionades, i en cap cas superarà els 500 euros. El termini de presentació de les sol·licituds de subvenció és de 15 dies a comptar a partir d'aquest divendres, 31 de març, i la convocatòria complerta es pot consultar en aquest enllaç.


D'altra banda, Xarxa de Cultura de Valls ha convocat els ajuts al teixit cultural de la ciutat per a activitats culturals. Hi poden concórrer associacions sense ànim de lucre i amb objectius culturals que formin part del Consell de Cultura de Valls. Es destina a la concessió d’aquests ajuts un import de 15.300 euros i l’import de la subvenció, junt amb el de les subvencions concedides per altres, no pot superar el cost de l’activitat subvencionada, ni el 50% del total de la despesa de l’activitat, i en cap cas els 1.500 euros. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des d'aquest divendres, 31 de març, i la convocatòria complerta es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada