Vallmoll aprova el pressupost pel 2017 amb una partida de 380.000 euros per a inversions

El Ple de l'Ajuntament de Vallmoll ha aprovat el pressupost per a 2017. El seu import inicial és de 2.570.713 euros. En quant als ingressos, cal destacar que  no s'ha previst cap pujada dels impostos i taxes. Tampoc s'acudirà al crèdit per dur a terme cap de les inversions que es preveuen. El Consistori remarca que fa gairebé 20 anys que no demana cap crèdit als bancs, amb la qual cosa  l'endeutament municipal any rere any es va reduint, establint-se actualment en un 12,39% sobre els seus ingressos corrents, quan el màxim permès legalment és del 110%.

Pel que fa a les inversions, a part de finalitzar les obres en curs com la piscina o pista de pàdel, s'ha previst un import de 387.631,90 euros, destacant l'enllumenat del Camí del Molí i de part del Camí dels Morts al seu pas per la zona urbana de Pinars, l'arranjament de la zona de la parada de l'autobús a l'avinguda Coronel Oller, la reurbanització dels carrers  Sant Magí, Nord, Barceloneta, Dr. Rius, Sant Sebastià, Mossèn Llop i Ponent, i una nova fase del Castell, en part amb càrrec als ajuts dels fons Feder.

D'altra banda, en el vesant social, es preveuen subvencions a la compra de llibres de text amb 11.000 euros, a totes les entitats del poble i associacions sense ànim de lucre amb 18.000 euros, a la devolució del 100% de l'IBI rústec de les terres conreades, a les llars d'infants i a entitats com Creu Roja, Fundació Esclerosi Múltiple, Centre de Paràlisi 'la Muntanyeta', Càrites, Consultori Mèdic, Ermita del Roser, Premis i Beques d'estudi, etc.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada