L'Espluga de Francolí convoca el concurs de disseny del cartell de la Festa Major

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí convoca, per segona vegada, un concurs per obtenir el cartell oficial de la Festa Major 2017. La idea de començar amb aquest concurs va sorgir d'una reunió en la que es convidava a tots els joves espluguins a expressar la seva opinió sobre el format actual de la Festa Major, així com la possibilitat de ser els dissenyadors de la següent edició de la festa. Des de la regidoria de festes s'aposta per aquesta idea i es creu convenient repetir el concurs.

Hi poden participar al concurs totes les persones físiques, majors d'edat, residents a la Conca de Barberà, de forma individual i presentant un sol disseny per participant. Els cartells hauran de ser originals i inèdits, i la temàtica serà l'Espluga de Francolí i la seva Festa Major. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ser reproduïdes i impreses a quatre colors. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums enganxats. Les dimensions seran necessàriament de DINA3, en disposició vertical. Al disseny hi haurà d'aparèixer obligatòriament el text 'Festa Major Espluga de Francolí', les dates 'Del 26 al 31 de juliol de 2017' i l'escut de l'Espluga de Francolí.

Els participants han de presentar el seu disseny dins un sobre, sense firmar i sota pseudònim, a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí abans del 21 d'abril de 2017 les 12h del migdia. També caldrà entregar un sobre tancat on a sobre hi figuri el pseudònim i a l'interior hi constin les dades de contacte amb el nom, cognoms, DNI, telèfon de contacte, adreça postal i correu electrònic. Els treballs presentats seran valorats pel jurat format per diferents membres de l'Ajuntament de l'Espluga.

El guanyador rebrà un premi de 150 euros. Es podran concedir mencions especials, sense dotació econòmica, si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho mereixen, sempre a consideració del jurat. 9. El veredicte del concurs es donarà a conèixer el dia 5 de maig i les obres presentades restaran exposades a la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola fins el dia 31 de maig.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada