L'Equip d'Atenció Primària de Valls celebra una jornada de reflexió estratègica a la Colla Vella

Aquest divendres, 24 de març, s'ha fet la primera jornada de reflexió estratègica de l'Equip d'Atenció Primària de Valls (EAP) al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La jornada, de les 8 del matí a les 3 del migdia, ha comptat amb la participació de tots els professionals de l'equip, que durant tota la setmana ha informat als usuaris per evitar trastorns, i s'ha organitzat el dia per funcionar amb serveis mínims.

Els objectius principals de la jornada són informar i fer difusió dels marcs estratègics vigents, el Pla de Salut 2016-2020 i el Pla Estratègic de l'ICS 2016; establir les accions de l'equip de Valls que s'emmarquin en aquests marcs i conèixer altres experiències de treball en equip i de creixement grupal, construïdes sobre valors i objectius comuns. A més, es pretén que tots els professionals coneguin la visió, la missió i els valors de l'organització, que siguin capaços d'enfocar de manera executiva les línies estratègiques cap a la població de referència de l'equip, que creixin en estratègia participativa i compartida i que millorin en dinàmiques d'equip.

Metodològicament, la jornada s'ha plantejat amb debats i propostes englobades en quatre grans temes: Innovació i Participació, Comunicació, Qualitat i Seguretat, i Persones. Tots els participants passen pels quatre grans grups i debaten sobre tots els temes. L'expresident de la Colla Vella, Joan Ibarra, ha pronuncia ponència titulada 'Creure, del somni a l'excel·lència'.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada