L'Alt Camp té una densitat comercial per sota de la demarcació de Tarragona i del país

L'Alt Camp té 12,9 comerços per cada 1.000 habitants, un percentatge que es troba per sota de la mitjana del Camp de Tarragona, de 13,13 comerços per cada 1.000 habitants, i del conjunt de Catalunya, que és de 13,47. Millors dades es registren a la comarca de la Conca de Barberà, amb una densitat de 14,27 comerços per cada 1.000 habitants, per sobre de la mitjana de la regió del Camp de Tarragona i del conjunt del país.

El primer Cens d'Establiments Comercials de Catalunya que ha fet la Generalitat assenyala que el Camp de Tarragona compta amb 7.983 comerços. El Cens permet disposar de dades com el nombre total d'establiments, la densitat comercial o la distribució de l'oferta comercial per sectors d'activitat. D'altra banda, aquest Cens retorna dades amb un elevat grau de detall de la distribució del comerç, ja que no només conté la informació agregada de tot Catalunya, sinó que permet desglossar dels indicadors fins a nivell municipal, i per fins i tot a nivell de barri, retornant una 'radiografia' molt acurada territorialment del context comercial.

Segons el Cens, actualment a Catalunya hi ha 86.418 empreses comercials i 101.319 establiments, amb una densitat comercial mitjana de 13,47 establiments per 1.000 habitants. D'entre les grans ciutats de la demarcació de Tarragona, Tarragona compta amb una oferta comercial de 1.821 establiments, amb una densitat comercial de 13,89. De la seva banda, Reus disposa d'una oferta comercial de 1.643 comerços, amb una densitat comercial de 15,86 establiments per cada 1.000 habitants.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada