L'Ajuntament del Pont d'Armentera aprova definitivament l'ordenança i taxa d'escombraries

L'Ajuntament del Pont d'Armentera ha aprovat definitivament l'ordenança fiscal reguladora de la taxa de recollida d'escombraries. La taxa s'aplicarà a la prestació del servei de recepció obligatòria de recollida domiciliària d'escombraries i residus sòlids urbans d'habitatges, allotjaments, locals i establiments on s'efectuïn activitats industrials, comercials, professionals, artístiques i de serveis i tot local hàbil per aplicació a l'habitatge o activitats anteriors.

La quota tributària consistirà en una quantitat fixa, per unitat de local, que es determinarà en funció de la naturalesa i el destí dels immobles. Així, s'aplicarà per cada habitatge, incloent els desocupats, 96 euros. Per habitatges disseminats, quota per disposició de contenidors de 48 euros. I per habitatge inhabitable, que no disposa d'instal·lacions d'aigua i electricitat, el 50% de la quota.

Pel que fa al comerç, hostaleria i serveis, els comerços i establiments comercials tindran una quota de 96 euros. En establiments industrials, restaurants i caixes d'estalvis, 265,25 euros. I en tallers i bars, 151,58 euros. Finalment, pels locals, magatzem agrícoles i garatges la quota és de 24,34 euros; i per a les seus socials d'entitats sense ànim de lucre, s'aplicarà la base, igual a 62,39 euros. L'ordenança complerta es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada