L'Ajuntament de Valls inicia els treballs de millora de la senyalització del polígon industrial

La regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls ha iniciat aquesta setmana els treballs de repintat de la senyalització horitzontal i de reforç de la senyalització vertical al polígon industrial. Fins a principis d'estiu, es durà a terme la primera de les tres fases d'actuació previstes dins del pla de manteniment i millora del polígon en matèria de senyalització. Aquests treballs es fan de manera paral·lela a les diverses obres de manteniment que la regidoria de Via Pública ha començat a fer per tal de garantir la millora continuada de carrers i serveis de la zona industrial de la ciutat.

La intervenció se centra en el repintat dels passos de vianants i altres elements de senyalització horitzontal i en la instal·lació o reposició de senyals verticals, amb l'objectiu de millorar la seguretat del trànsit. Aquesta primera fase planificada per Mobilitat finalitzarà a mitjans de juny i ara es desenvolupa al voltant del carrer Artesans, dins de l'àrea del marge dret del polígon industrial, des de la carretera del Pla en direcció nord. S'hi repintaran 23 passos de vianants i s'hi instal·laran 42 senyals verticals nous.

Les dues fases posteriors del projecte de millora preveuen el repintat de 45 passos de vianants més i la instal·lació d'altres 73 senyals verticals al carrer Fusters i perpendiculars amb la carretera del Pla i al carrer Blanquers i perpendiculars amb el carrer Fusters, tot i que encara no hi ha un calendari definit. La Regidoria de Mobilitat ha adquirit una màquina de pintar nova per tal de dur a terme totes aquestes actuacions.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada