L'Ajuntament de Valls destina més de 4.300 euros al protocol del pressupost participatiu

L'Ajuntament de Valls ha destinat fins al moment 4.385,74 euros a la preparació del procés de pressupostos participatius en els quals els ciutadans decidiran el destí d'una partida de 75.000 euros. Segons el Consistori, en un principi ja es va aprovar una proposta de despesa per elaborar el Protocol de Pressupostos participatius per un import de 1.905,75  euros que es va destinar a l'empresa Gabinet Ceres SL.
.
Atès que en la proposta que es va fer no es va tenir en compte la fase de tancament sobre el procés participatiu del Protocol i "vist que l'empresa Ceres, que és qui ha iniciat el procés, ha presentat oferta de tancament del procés participatiu per l'elaboració del protocol de Pressupostos Participatius", la Junta de Govern Local ha contractat aquesta empresa de nou per un import de 2.480,00 euros.

Al llarg del 2016, segons les dades de l'Ajuntament de Valls, l'empresa Ceres ha facturat al Consistori un total de 10.012 euros en cinc factures sense comptar l'esmentada de la fase de tancament del pressupost participatiu. La primera, el 6 de juliol, de 2.178 euros de l'àrea de Participació de l'Ajuntament. El 5 d'agost i el 7 de setembre va presentar dues factures més pel mateix valor i corresponent a la mateixa àrea de l'Ajuntament. El 20 de desembre va presentar dues factures, una de 1.573 euros i una segona de 1.905,75  euros corresponent a la primera fase del protocol de processos participatius esmentat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada